Værd at vide


TIDSBESTILLING NØDVENDIG PÅ TLF. 4019 8019 eller på mail: mail@lailabritt.dk  
Husk at tidsbestilling først gælder, når du har modtaget en bekræftelse fra mig! Book gerne i god tid og oplys altid dit tlf.nr.
Mødetid: Kom gerne 5 min. før aftalt tid.

Jeg kan være på udebehandlingsbesøg eller kursus, derfor er det altid en god idé at ringe før du kommer uanmeldt!

Telefonsvarer, nr. 40 19 80 19:
For at yde den bedste service tager jeg ikke telefonen, hvis jeg er optaget af en kunde. Du kan indtale dit navn og telefonnr. tydeligt til telefonsvareren, og jeg vil vende tilbage så hurtigt det er muligt.

I forbindelse med visse behandlinger
tilbydes isvand, kaffe eller thé.

Afbestilling:
Afbud bedes meddelt hurtigst muligt og senest 24 timer før behandlingen, i modsat fald faktureres 50% af behandlingens pris. Dertil rykkergebyr kr. 50,- pr. gang.

Betaling:
Kontant eller visa / dankort!

Som behandler har jeg tavshedspligt!

P-plads:
Lejlighedsvis muligt med parkering ved husets indkørsel. Ellers på Hjerting Strandvej overfor Sydbank, ca. 100 m fra klinikken.
Adgangsforhold uden trapper.

Følg med på Facebook:
Følg med på facebook, LailaBritt. Ved at synes godt om og dele, så får du automatisk informationer og mulighed for at deltage i konkurrencer.

ARRANGEMENTER: Specialarrangement efter ønske;
Kom mindst 5-6 ialt til f.eks. konfirmand-arrangement: Hvordan plejer jeg min hud? Venindearrangement eller make-up-, pedicure/manicure aften, personale sjov, julefrokostbehandlinger og meget andet – meget kan lade sig gøre – forhør nærmere!

Følg mig på Facebook